Social startups

                   
 "Het is niet de slimste of de snelste, maar degene die zich het beste kan aanpassen aan de veranderde omstandigheden die overleeft...."

Je zit vol ideeën en je droomt van je eigen bedrijf. Je wilt de wereld een beetje beter en leuker maken. En je ziet mogelijkheden om hier geld mee te verdienen. Belangrijker dan geld is je behoefte aan uitdaging en vrijheid. En o ja, je zoekt nog naar antwoorden op een aantal vragen. Voor deze ondernemende mensen biedt iRebel oplossingen in elke passende vorm. Wil je een extra set ogen en oren? Even klankborden om te weten hoe wij denken over de haalbaarheid van je idee? Of wil je liever dat we het plan samen verder uitwerken? Of, nog een stap verder, dat we participeren? Wat je vraag ook is, wij helpen je op weg.   Social startups

Met Social startups creëren we een nieuwe toekomst. Eentje waar mensen echt betrokken zijn en  waar ieders eigen kracht in de spotlight komt te staan en waar tijd en aandacht voor elkaar werkelijk hoog op de agenda staan.  Via een persoonlijk stappenplan, activiteiten, producten en diensten kunnen kandidaten  met eventueel een afstand tot de arbeidsmarkt werken aan een eigen startup. Door het benutten van elkaars kwaliteiten en een aansprekende omgeving te creëren, genereren we nieuwe kansen en maken we dromen waar. 

Social startup zoekt altijd  de samenwerking met gemeenten, bedrijven, zorgorganisaties en maatschappelijke instellingen  om mensen (opnieuw) kennis te laten maken met de arbeidsmarkt. 

Focus is binnen 3 maanden op eigen benen te staan.  Hierbij gaat het om het opleiden, het bieden van mogelijkheden en ondersteuning. Zelf gekozen diensten of producten ten volle benutten is uitdagend  en zorgt voor een snelle ontwikkeling van loonwaarden. 


Ben jij  werknemer of werkzoekend ?

- Je loopt over van goede ideeën maar kan er geen kant mee op?
- Je wilt een andere inkomsten stroom gaan generen?
- Je wilt investeren in je eigen geluk en dat van de mensen om je heen?

Ons intensieve (groep)programma van 3 maanden neemt je mee in het ondernemerschap. Je leert in een hoog tempo wat ondernemen is en gaat ontdekken of het echt iets voor je is. Je ontmoet inspirerende mensen en bewandelt samen het pad. Het programma is voor mensen die  willen worden uitgedaagd en gestimuleerd om  keuzes durven te maken. 

Het resultaat, na 3 maanden start je je eigen onderneming,  ga je aan de slag bij een van je mede strijders of vind  je een uitdaging bij een van de  vele contacten die je hebt opgedaan tijdens onze reis.

Ben jij een Non Profit organisatie ?

Meedoen in de samenleving, kunnen groeien en liefst een eigen inkomen verdienen is voor ieder mens belangrijk. Zeker voor de steeds grotere groep mensen die niet zo makkelijk aansluiting kunnen vinden, laat staan instromen in het reguliere arbeidsproces.

- Heb jij deze kanjers binnen de doelgroep waar jij voor staat?
- Zit er veel talent waar jij geen raad mee weet?
- Jij gunt de kandidaat zijn geluk en wil hem daar niet in belemmeren? 

IRebel heeft  veel ervaring met de diverse doelgroepen binnen de participatiewet en willen deze groep  kennis laten  maken  met ons intensieve (groeps)programma van 3 maanden.  Rebels in opleiding  leren in een hoog tempo wat ondernemen is en gaan  kandidaten laten ervaren  of het echt iets voor ze is. 

Ze ontmoeten inspirerende mensen en bewandelen samen een pad met vooraf gestelde doelen. Het  programma is er voor de  kandidaten die willen worden uitgedaagd en gestimuleerd. 

Je voelt kansen en ziet uitstroom mogelijkheden in de  toekomst en vindt het uitdagen van de kandidaat belangrijk? Neem dan contact met ons op.
 
Het resultaat, na 3 maanden start een aantal eigen onderneming, gaat aan de slag bij een van zijn mede strijders of vindt een uitdaging bij een van de  vele contacten binnen zijn nieuwe netwerk. Resultaten zijn bekend en we vertellen u er graag meer over.

Potje sparren? Lets Rebel!

Share by: